Pers en communicatie

Neem als journalist contact op met onze dienst pers en communicatie bij vragen over az groeninge.

Laatst gewijzigd op
Maandag, 7 augustus 2023
Pers en Communicatie
Nu geopend Nu gesloten
Dag Uren Opmerkingen
ma 8:30-17:00
di 8:30-17:00
wo 8:30-17:00
do 8:30-17:00
vr 8:30-17:00
za Gesloten
zo Gesloten
Bekijk alle bezoekuren

Pers

Heb je als journalist vragen die betrekking hebben op az groeninge? Neem dan rechtstreeks contact op met onze woordvoerder Stefaan Lammertyn. In functie van je vraag verzamelt hij de beschikbare info en/of brengt je in verbinding met de persoon van az groeninge die best geplaatst is om je de gevraagde info te bezorgen.

Wens je graag opgenomen te worden op onze mailinglijst van persberichten? Geef ons een seintje.

Patiënteninterviews

Het is één van onze primaire opdrachten om de rust en privacy van onze patiënten te waarborgen. Indien je op eigen initiatief en met professionele bedoelingen een patiënt wenst te bezoeken, leg je dit voorafgaandelijk voor aan de dienst communicatie, zodat zij contact kunnen opnemen met de betrokken patiënt. Wij respecteren in dit opzicht steeds de wens van de patiënt om je al dan niet te woord te staan. Wanneer de patiënt instemt met een interview, faciliteren wij de ontmoeting. Op die manier kunnen wij de privacy van andere opgenomen patiënten waarborgen. Alleen wanneer de behandelend arts om medische redenen de toegang van externen tot de patiënt weigert, kan de vraag niet aan de patiënt worden voorgelegd. Als zorgverstrekker is een arts immers het best geplaatst om de draagkracht van een patiënt in te schatten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo krijg je elke maand een update van az groeninge in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Publicaties

Kwartier

Het magazine Kwartier is een tijdschrift voor patiënten en bezoekers van az groeninge. 

Bekijk alle nummers

Acta Groeninge

Ons wetenschappelijk tijdschrift acta groeninge verschijnt twee keer per jaar. 

Bekijk de laatste nummers