Borstbestraling

Met radiotherapie of bestralingsbehandeling willen we kwaadaardige cellen in de borst vernietigen. Dankzij de technologische vooruitgang kunnen we kankercellen heel precies bestralen. Dat verhoogt de doeltreffendheid van radiotherapie en vermindert de bijwerkingen.

Laatst gewijzigd op
dinsdag, 26 december 2023

Maak een afspraak

Heb je een andere vraag?

Telefonische bereikbaarheid

Nu geopend Nu gesloten
Dag Uren Opmerkingen
ma 8:00-18:00
di 8:00-18:00
wo 8:00-18:00
do 8:00-18:00
vr 8:00-17:00
za Gesloten
zo Gesloten
Bekijk alle bezoekuren

Voor patiënten die meermaals per week naar het centrum radiotherapie moeten komen, voorzien we in een parking dichtbij de therapielokalen.

Wat moet je weten voor je behandeling?

  • Voor een bestralingsbehandeling is een ziekenhuisopname meestal niet nodig. Je komt op afspraak en gaat na elke bestraling terug naar huis.
  • Je kan zelf met de wagen rijden of de hulp inroepen van vrijwilligers voor vervoer van en naar het ziekenhuis. Raadpleeg je ziekenfonds voor informatie over mogelijke tegemoetkomingen in de vervoerskosten. Heb je vervoersproblemen? Laat ons iets weten en we schakelen onze sociale dienst in.
  • Je kan gratis parkeren op voorbehouden plaatsen in de bezoekersparking, dicht bij de therapielokalen in blok E. Via een voorbehouden toegang in blok E, ga je het ziekenhuis binnen. Zo ben je snel ter plaatse. Meer info over onze E9 parking.

Hoe verloopt de behandeling?

Wat gebeurt er na de behandeling?

Wat is de kostprijs?

Vragen rond de kostprijs? Neem contact op met het financieel infopunt.

Heb je vragen?

Neem contact op met het centrum radiotherapie.

 

Radiotherapie
Routenummer
route E042b
Telefonische bereikbaarheid
Dag Uren Opmerkingen
Do: 8:00 - 18:00
Bekijk alle bezoekuren