Stage en onderzoek

az groeninge is een ideale omgeving om te leren. Ben je op zoek naar een stageplaats of een informatiebron voor je master- of bachelorproef? We begeleiden je graag naar je diploma!

Studenten bij een patiënt

Stage

az groeninge heeft elk jaar ongeveer 2000 stageplaatsen, onder meer voor verpleegkundigen, paramedici, artsen in opleiding en medewerkers van logistieke en ondersteunende diensten. Als student krijg je hier de kans om in een veilig leerklimaat heel wat waardevolle praktijkervaring op te doen. Je krijgt ondersteuning en begeleiding van onze enthousiaste stagementoren.

Je stage bij az groeninge is een investering in jouw toekomst. Veel studenten die eerst als stagiair bij ons hebben gewerkt, stromen daarna door naar een vaste job. 

Tijdens je stage krijg je alle begeleiding en feedback die nodig zijn om je kennis op te bouwen en te voldoen aan de eisen van je opleiding.

Je stage registreren

Is er al een samenwerkingsovereenkomst met je opleidingsinstituut? Je kan je stage-aanvraag onmiddellijk registreren. Registreren doe je alleen als de stage al vastligt. Doe dit minimaal twee weken voor de aanvang van je stage. 

Denk eraan: geen registratie = geen stage. 

Registreer je als stagiair

Registreer je als arts-stagiair

Je stage aanvragen

Is er nog geen samenwerkingsovereenkomst met je opleidingsinstituut? Je kan een stageplaats aanvragen via onderstaand formulier. 

Na je aanvraag, kijken we zo snel mogelijk uit naar een leerrijke stageplaats die aansluit bij je opleiding. Als we voor jou een plaats hebben, laten we dat meteen weten. 

Vraag je stage aan

Je stage voorbereiden

Voor je aan je stage begint, vragen we om de belangrijkste informatie door te nemen. Doe dat ook als je al eerder bij ons stage volgde.

Bereid je stage voor

Een aantal stagiairs aan het woord

Stagebegeleiding

Begeleid je een stagiair die bij ons stage loopt? We vragen je te registreren.

Registreer je als stagebeleider

Master- en bachelorproef

Wil je een bachelorproef, masterproef of onderzoek uitvoeren in az groeninge? Volg dan deze stappen: 

Vragen? Neem contact op met de commissie medische ethiek

Contact

Heb je nog vragen? Contacteer het team stage van az groeninge:

Je kan bij hen terecht voor: 

  • Informatie over stagemogelijkheden
  • Administratieve zaken over je stage
  • Vragen, bedenkingen en suggesties over je stage